NEWS & EVENTS

TV

Live in Koffietijd

Woensdag 2 oktober zaten de auteurs van Secret Scouts live in het programma Koffietijd. Het boek Secret Scouts en De Verloren Leonardo werd besproken als dé Kinderboekenweek tip. Tijdens de uitzending kwamen ook enkele kinderen en jeugdige recensenten aan het woord om te vertellen wat zij zo goed vinden aan het boek. Bekijk de uitzending HIER, Secret Scouts begint bij minuut 27:20.

OKTOBER

Voorleesmarathon Hilversum

Zaterdag 12 oktober doen de auteurs van Secret Scouts mee aan de voorleesmarathon die tijdens de Kinderboekenweek gehouden wordt in Boekhandel Voorhoeve in Hilversum.

OKTOBER

Leonardo da Vinci festival Amsterdam

In het weekend van 26 en 27 oktober vindt het Leonardo da Vinci festival plaats in muzyQ in Amsterdam. Het schrijversduo KindKind is aanwezig en zal vertellen over Secret Scouts en De Verloren Leonardo.

NOVEMBER

Lezing Da Vinci college Purmerend

Op woensdagavond 13 november houdt het schrijversduo KindKind een lezing op het Da Vinci college in Purmerend.

JANUARI

Docentenavond BoekenArk Weesp

In januari 2014 is KindKind aanwezig bij de docentenavond van boekhandel BoekenArk in Weesp om te vertellen over Secret Scouts en De Verloren Leonardo.